Bram de Vrught

QING Groep

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
nlgroeit - Bram de Vrught

Ondernemen betekent voor mij continu ontwikkelen. Het ontwikkelen van jezelf, van je medewerkers en daarmee het bedrijf. Ik ben een dromer en denk in kansen en mogelijkheden. Wanneer je iets heel graag wilt bereiken dan zorg je gewoon dat het lukt. ‘Shit los je op’.

Bedrijfsactiviteiten

Ontwikkeling, realisatie en optimalisatie van productieprocessen in de industrie. Food, packaging en logistiek.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb met name beslissingen leren nemen. Uiteindelijk is ondernemen een aaneenschakeling van keuzemomenten. Daarmee kijk ik ook niet vaak terug. Je leert van je fouten maar neem het als een positieve ervaring mee. Ik heb ook veel over mezelf geleerd. De dingen waar ik goed in ben maar ook de dingen die niet voor mij zijn weggelegd. Dat kunnen anderen beter.

Mijn succesformule

Creëer een sterke cultuur binnen het bedrijf. Zorg dat iedereen zijn/haar plek binnen het bedrijf kent en wat zijn/haar bijdrage is. Zorg dat iedereen weet waar je naar toe wilt en waarom! Met deze ingrediënten zorg je dat mensen bij je willen werken en bij je willen blijven werken. Dat is de basis van groei.

"Begin klein, eindig groots!"

Welke inzichten kan ik andere ondernemers bijbrengen

Ik kan advies geven over leiderschap. Wat zijn de ingrediënten voor een succesvol betrokken team waarmee jij als ondernemer de ruimte krijgt om het bedrijf te laten groeien. Ik kan inzichten geven in de kwaliteiten en competenties van personen. De juiste mensen op de juiste plek. Daarnaast hou ik ontzettend van puzzelen. De juiste linkjes leggen om de puzzel compleet te maken. Dit doe ik vaak door om te denken en situaties van verschillende points of view te bekijken. Ik kan me goed in anderen verplaatsen en op die manier nieuwe inzichten bieden. Al met al leiderschap-, cultuur-, business-development met een technologische achtergrond.

Waar sta ik over 2 jaar

Wij hebben dan meer dan 50% collega’s ten opzichte van nu en ons bedrijf is een toonaangevend merk in de industrie.

Mijn bedrijf

Mijn LinkedIn-profiel