Bert Bult

Purified Metal Company

  • Bedrijfsovername
  • Duurzaam ondernemen/MVO
  • Internationaliseren
  • Strategie
Beschikbaar
Bert Bult - nlgroeit

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Groningen en vrijwel altijd actief geweest in de maakindustrie. Vanaf mijn 33e ben ik werkzaam geweest als directeur waarbij ik leiding heb gegeven aan diverse bedrijven met grote internationale activiteiten. Ik heb veel ervaring met het vertalen van marktconcepten naar het bedrijf, herstructureringen in combinatie met introduceren van groeiplannen en strategieontwikkeling. Een jaar of 5 geleden ben ik samen met een aantal compagnons een bedrijf gestart met als core business de recycling van gevaarlijk afval (staalschroot). Ook ben ik actief als adviseur en toezichthouder binnen zowel non-profit organisaties als ondernemingen.

WELKE INZICHTEN KAN IK JE BIJBRENGEN

Zorg dat je als ondernemer de juiste mensen en partijen om je heen verzamelt die dingen voor elkaar kunnen krijgen. Laat je als ondernemer veel in de markt zien: zorg dat je aanwezig bent en besteedt veel tijd aan netwerken met de belangrijkste stakeholders en het opdoen van kennis en inzichten. Als je een goed plan hebt waarin je gelooft, laat je niet uit het veld slaan, maar laat je leiden door een flinke dosis doorzettingsvermogen.

MIJN SUCCESFORMULE

Ik geloof erin dat succes niet alleen bestaat uit het bedenken van een goed plan of innovatie, maar dat je de uitvoering ook uitstekend op orde moet hebben. Dus bedenk een idee, maak vervolgens een plan en realiseer je heel goed wat je in de uitvoering doet. Dit in samenwerking met de juiste partijen.

"Heerlijk om een bedrijf op te zetten dat een bijdrage levert aan het oplossen van problemen op het vlak van grondstof schaarste, milieuproblemen en reductie van de productie van CO2."

WAAR STA IK OVER 2 JAAR

Dan is de eerste fabriek in Delfzijl operationeel en zijn wij bezig met het internationaal uitrollen van ons patent en ontwikkelde technologie.

Mijn bedrijf: Purified Metal Company

LinkedIn profiel