Albert Martinus

Lindeloof B.V.

  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Sales & Marketing
  • Strategie
  • Technologie
Beschikbaar
nlgroeit - foto Albert Martinus

Lindeloof is opgericht in de jaren 70. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot meer dan een “aannemer“ en denken graag actief mee als partner met de opdrachtgever in infrastructurele oplossingen. We creëren meerwaarde door efficiënt en doelmatig te werken met mensen die echt iets met het vak hebben. We doen zoveel mogelijk zelf; van aanleg tot onderhoud. Op het gebied van innovatief, machinaal bestraten zijn we uitgegroeid tot marktleider en we zijn initiator van leefbare en duurzame gebiedsontwikkelingen in Zuid-West-Nederland.

Mijn succesformule

Om marktleider te worden zijn kennisdelen en ontwikkelen samen met het team en de opdrachtgevers essentieel. Maar je moet ook visie hebben en marktkansen zien en ontwikkelen.

Iets over mezelf

Ik ben een visionair, doorzetter, creatief, coöperatief en vastberaden.

"Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Sta niet stil. Blijf ontwikkelen. Dat is een van de belangrijkste inzichten die ik in mijn jaren als ondernemer heb opgedaan. Kansen zien op de markt is een van de triggers voor groei. Ik hecht veel waarde aan die visionaire instelling, maar ook aan creativiteit, vastberadenheid en bereidwilligheid om samen te werken. Daarmee creëer je kansen om te groeien. Als ondernemer en als bedrijf.

Waar sta ik over 2 jaar

Doe ik leuke dingen waar ik nu onvoldoende energie in steek.

Mijn bedrijf: Lindeloof

LinkedIn profiel