Laat je helpen door een mentor in tijden van de Coronacrisis

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom bieden wij groeiondernemers uit ons nlgroeit netwerk een extra sparring gesprek aan met een mentor die zich speciaal daarvoor beschikbaar heeft gesteld.

Ben je ondernemer en heb je een omzet vanaf 1 miljoen? En heb je behoefte om de Coronaproblematiek binnen je onderneming te bespreken met een mentor, maak dan een keuze uit één van onze beschikbare mentoren. Tijdens het mentorgesprek kun je sparren met een mentor. Deze kan jou handvatten bieden die je verder op weg helpen of doorverwijzen naar een expert.
 
Interesse? Selecteer een mentor op basis van de gewenste discipline. Je wordt dan doorgeleid naar de persoonlijke profielpagina van de mentor waar je je kan aanmelden. 
 
Na aanmelding zullen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen matchen met de mentor naar keuze. Na terugkoppeling kan de ondernemer contact gaan leggen met de mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  
 
 
 
 

mentoren die jou extra ondersteuning bieden bij coronaproblematiek

Bekijk alle mentoren

Dit zijn de mentoren