27 maart 2018

Terugblik Jaarevent nlgroeit 2018

Woensdag 28 maart vond het jaarevent 2018 van nlgroeit plaats. Ruim 300 groeiondernemers, mentoren, groeiambassadeurs en partners van nlgroeit waren erbij en waardeerden het met een 8,4 en een NPS +53! Het was een middag vol inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en ontkiemende plannen. Met als hoogtepunten uiteraard de aanwezigheid van Koningin Máxima, staatssecretaris Mona Keijzer en de onthulling van de Top 250 Groeibedrijven 2018!

Tijdens deze jaarbijeenkomst maakten nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship de lijst bekend van de Top 250 snelst groeiende Nederlandse bedrijven. In aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer en Prof. dr. Justin Jansen nam Jitse Groen van Takeaway.com het beeldje 'de Gouden Groeier' in ontvangst.

Groeiondernemerschap in Nederland
We zijn gegroeid. Want we zeggen het nog maar eens met trots: er zijn al bijna 500 mentormatches en meer dan 3000 deelnemers aan nlgroeit-events! En de bedrijven die zich bij nlgroeit hebben aangesloten, groeiden net zo hard mee. 

Nagenieten
Als je de aftermovie nog niet hebt gezien, kijk dan hieronder. Die moet je zien. En op de social media ontvingen wij heel veel positieve en trotse reacties. Dat is nog even nagenieten van een succesvolle samenkomst!

 

 

jaarevent nlgroeit

jaarevent nlgroeit

jaarevent nlgroeit

jaarevent nlgroeit

 

nlgroeit - Jaarevent 2018

Meld je aan voor een mentor