11 november 2016
  • Interne communicatie
  • Communicatie lange termijndoel
  • Communicatie plannen en doelen

Seizoen Vijf: je medewerkers maken het waar

Eén van onze partners is Seizoen Vijf. In aflevering 6 van het journaal delen Suzanne Vink en Sylvia Vrugt hun expertise over het belang van het motiveren van je medewerkers.

Je medewerkers maken het waar
Groeien doe je door waarde toe te voegen en dat moeten de medewerkers doen. Die maken het waar. Zij moeten geinspireerd zijn om nieuwe ideeen te verzinnen en de motivatie hebben om ze ook uit te voeren. Als je als ondernemer niet precies weet waar je medewerkers mee bezig zijn, kan hier een knelpunt liggen. Dat is wel een moment om bij stil te staan. Zijn ze nog geinspireerd en gemotiveerd?

Overtuiging moet overeenkomen
We zien in onze praktijk keer op keer dat de motivatie en inspiratie toeneemt als de overtuiging hoe je de klant moet helpen van de medewerkers overeenkomt met die van het bedrijf. Zorg als bedrijf dat je weet waar je voor staat en betrek de medewerkers daarbij. Blijf ook tijd, aandacht en geld investeren. Je zult zien dat dan het plezier en succes toeneemt. Natuurlijk moet de ondernemer zelf ook geinspireerd en gemotiveerd blijven.

 

Bekijk het gesprek met Seizoen vijf