Ben jij een ondernemer met internationale ambities?

Wil jij meer weten of zaken doen in Bogotá (Colombia), Bangkok (Thailand), Kuala Lumpur (Maleisië) en/of Warschau (Polen)? Meld je hier aan voor een afspraak op maandag 2 maart a.s. Dit is het moment om je vraag te stellen, kennis te maken of bij te praten met de managers van de NL Business Hubs in het buitenland.
 
Meer weten over het NL Business Hub netwerk in het buitenland en wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk het filmpje.
Kun je 2 maart niet? Dan is er ook de mogelijkheid om langs te komen op de Business Boost Parade op woensdag 4 maart in Ahoy. Je vindt NLinBusiness in hal 3, direct naast de tent van nlgroeit. NLinBusiness houdt een inspirerende talk over internationaal zakendoen.
De Business Boost Parade opent dit jaar haar deuren om 16:00 uur en is toegankelijk voor iedereen (ook wanneer je geen bezoeker bent van het nlgroeit jaarevent of Business Boost Live). Bij de nlgroeit tent kun je een talk bijwonen over onderstaande onderwerpen. Maar ook een gesprek aangaan met partners van nlgroeit over groeithema's zoals: financiering, leiderschap, internationalisering, schaalbaarheid en cyber crime.
 
Bekijk hier het hele programma van de Business Boost Parade.