13 januari 2017
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Ondernemen is doorzetten, én fun

Tijdens de eerste editie van Inspiration360 in de Ziggo Dome stonden Richard Branson, Bear Grylls, Anita Elberse en Al Gore garant voor een overload aan inspiratie. Lees hier een impressie van een bijzondere avond.  

De overkoepelende boodschap van de avond was dat iedereen een verschil kan maken, als je maar begint. En wat onderscheidt een succesvolle ondernemer van de rest? In de woorden van Bear "giving that bit extra divides the ordinary from the extraordinary". Waar de meeste mensen het opgeven, zet een ondernemer door. Richard voegt hier met een brede lach aan toe "fun is most important".

"Groeiondernemers zijn doorzetters"

Voorafgaand aan de inspiratieavond was het nlgroeit netwerk bijeen voor een intiem diner waar oude en nieuwe bekenden elkaar spraken. Zo had Jitse Groen, onze groeiambassadeur, weer ruimte in zijn agenda voor inspiratie. Colinda Hoegee, Murat Kiran, Han de Groot, Rene Frijters en NL2025 waren er ook bij. Stuk voor stuk zijn de groeiambassadeurs voorbeelden van wat je kan bereiken met doorzetten. Van het opzetten van een bank (Knab) naar een merk internationaliseren (Holland & Barrett), tot een beursgang (Takeaway). 

Meer lezen

Groeiambassadeur René Frijters schreef een blog op KNAB over zijn belangrijkste lessen deze avond. Dit wil je niet missen.

Auteur: Margriet Buseman, contentstrateeg nlgroeit

Lees het verslag van René Frijters