24 april 2018
  • Sales en Marketing
  • Marketing

#nlgroeithelpt bij ... thema Marketing & sales strategie

Om structureel door te groeien en je marktaandeel te vergroten heb je meer omzet nodig. Is marketing en sales strategie een van jouw aandachtspunten? Dan vind je hier een overzicht van de meest relevante content van nlgroeit voor jou.

Tips en trics van onze experts en topondernemers

Sales & Marketing is een van de groeitopics waar groeiondernemers mee te maken krijgen. Het gaat om vragen als: hoe zorg je steeds voor nieuws leads? Enkele tips op video voor een effectieve sales en leadgeneratie van onze mentoren.

Hoe richt je je salesproces in voor schaalbaarheid? Volgens Jacco Vanderkooij moeten we onze visie op verkopen drastisch herzien. "Klanten willen niet meer gekwalificeerd worden." Lees het artikel.

Praktijk- en ervaringsverhalen van de helden van nlgroeit
Hoe pakken andere groeiondernemers het aan?

De groeiformule van René van Geer van Secrid.
René van Geer van Secrid had 7 jaar geleden moeite om partijen van zijn idee te overtuigen. “Ook één van de grootste portemoneefabrikanten geloofde niet dat er markt voor de Secrid wallet zou zijn. Gelukkig hebben wij daar niet naar geluisterd en doorgezet.” Lees over de groeiformule van Secrid

Groei zal moeten komen uit nieuwe businessmodellen
Logge is ruim 20 jaar leverancier van op maat gemaakt meubilair voor bedrijven en particulieren. Jaap Logge van Logge: “We zijn gestart met ons nieuwe label Logge Circulair om ook compleet circulaire inrichtingen te maken. De groei zal voornamelijk in de circulaire inrichtingen liggen met de daarbij behorende nieuwe business modellen zoals bijvoorbeeld betalen voor gebruik. De belangrijkste groeivraag van Jaap aan zijn mentor Jan Boom van Aldowa: hoe zet ik mijn nieuwe label in de markt?

Online masterclass van Groeimasters
In de online masterclass Marketing & sales strategie leggen we uit hoe je een effectieve en schaalbare sales en marketing strategie creëert. Hoe zet je marketing maximaal effectief in je organisatie in? En hoe zit een goed salesteam in elkaar? Wat zijn veel gemaakte fouten en hoe leidt u eigenlijk een salesorganisatie? Profiteer van de ervaringen van Willem Sodderland, Founder Seamorefood en Terry van den Bemt, Founder Saleslift.

Sparren over marketing & sales met een mentor?