24 december 2019
  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschapsontwikkeling

"Met de nieuwe werkwijze groeiden we harder"

Vincent le Noble, eigenaar van Measuremen deelt in een gesprek met Kees de Jong over hoe je met je net geboren kind in je handen, juist dan besluit om voor jezelf te beginnen. Over hoe ondernemen in 24 landen werkt. En wat je doet als je grootste klant failliet gaat en je daardoor zelf met moeite je deuren open kunt houden.

Vincent is niet bang om eerlijk naar zichzelf te kijken. Hij heeft na een paar jaar ondernemen zijn visie bijgesteld en zijn bedrijf deed het daar heel goed op. Vincent heeft zich vooral gericht op de schaalbaarheid van zijn bedrijf. Hij startte vijf jaar geleden met management drivers en pakte o.a. de Rockefeller Habits op. Hij nam toen zijn hele managementteam mee en veranderde de werkwijze. Eigenlijk maakte het bedrijf een professionaliseringsslag, en Vincent en zijn team leunden niet meer op het boerenverstand. 

Kees de Jong maakte in samenwerking met MKB Brandstof een serie podcasts met inspirerende ondernemers. In openhartige gesprekken vertellen deze ondernemers over de groei van hun bedrijf. Hoe gingen zij om met tegenslag? Waar liepen zij tegenaan? Hoe leerden zij los te laten? Laat je inspireren door deze ondernemerslessen.

Luister ook naar de andere podcasts van MKB Groeifactor