11 november 2016
  • Strategie
  • Groeimethodiek

Martijn Pater: goed gesprek met compagnons

In aflevering 6 van het journaal van nlgroeit vroegen we groeiondernemer, Martijn Pater van Fronteer, welke inzichten de nationale groeitest hem heeft opgeleverd.

Onze aandachtsgebieden zijn onze strategie, resultaten, uitvoering, cultuur en communicatie. Bepalen waar je naar toe wilt, hoe je dat in kaart gaat brengen en hoe je je mensen daarbij gaat betrekken. Het zijn dingen waar we tegenaan liepen en waar we nu ook hard mee bezig zijn. We zijn nu bezig met een programma intern om samen met alle medewerkers te bepalen hoe we straks moeten werken met elkaar en daar kunnen we ook vervolgens doelen aan gaan koppelen.

Spiegel
De groeitest was een spiegel. Ik kon zien waar ik wel en niet goed op scoorde in vergelijking met andere ondernemers. Ik heb mijn compagnons gevraagd om het ook in te vullen. Dan kunnen we een goed gesprek hebben. Kijk hier voor het hele interview met Martijn.

Op ons platform vind je de nationale groeitest. Binnen 20 minuten weet je waar je staat en waar jouw ontwikkelkansen liggen. Benieuwd naar jouw score en ontwikkelkansen? Doe de Nationale Groeitest!

 

Bekijk het gesprek met Martijn Pater