27 november 2016
  • Leiderschap
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling

Leren persoonlijk op te schalen door THNK

Een van onze partners, THNK, biedt het Creative Leaderschip, een programma om aan je eigen toekomst te werken. In aflevering 8 van het journaal over toekomstdenken vertelt THNK wat ze doen. 

Femke Bartels van THNK vertelt: "Wat wij doen is ondernemers ondersteunen met leiderschapsontwikkeling. Hoe stel je goede teams samen? En we helpen de onderneming verder te ontwikkelen." THNK organiseert twee klassen per jaar die ieder een half jaar duren. "Daar krijgen we duizenden aanmeldingen voor en er vinden honderden gesprekken plaats om de 35 meest veelbelovende en inspirerende ondernemers te selecteren."

Lisa Ring van Eek, eveneens THNK, legt uit: "We werken met mensen die al leider zijn op hun eigen manier. Of ze nu sociaal ondernemer zijn of leider in de publieke sector."

Adam Molyneux-Berry heeft het programma gevolgd. Hij vertelt over zijn fantastische ervaring. "Ik heb ' game changing'  ondernemers van over de hele wereld ontmoet, captain of industries, leiders in hun sector. Echt kunnen observeren en leren begrijpen hoe zij dingen doen. Ik voelde dat ik echt in staat was om persoonlijk 'op te schalen' dus niet mijn bedrijf maar ik. Om echt te weten wat mijn volgende stappen zijn en echt een andere manier te zien om dingen anders te gaan doen. En dan al die fantastische mensen om me heen die me geholpen hebben om mijn idee naar het volgende niveau te brengen"

THNK in journaal toekomstdenken van nlgroeit

 

Bekijk het programma van THNK