25 januari 2019
  • Strategie
  • Groeimethodiek
  • Innovatie

Hoe pak je een radicale koerswijziging aan?

Extra omzet. Meer medewerkers. Nieuwe markten, Hogere winsten. In BNR Groeihelden vertellen ondernemers hoe zij hun bedrijf laten groeien. Dit programma is in samenwerking met nlgroeit.

In deze aflevering gaat het over het maken van een pivot. Dat betekent zoiets als een radicale koerswijziging in je bedrijf. Een andere prijs, een andere doelgroep of zelfs een heel ander product. Groeiondernemers Bram de Zwart van 3D Hubs en Michael Tulp van Sunshower vertellen hoe zij die transformatie hebben aangepakt en wat het hen heeft opgeleverd.

Is het tijd vernieuwing in jouw bedrijf en is innoveren jouw groei-uitdaging? Heb jij tussen de 1 en 100 miljoen omzet en groeiambities? Word vrijblijvend lid van ons platform en meld je aan voor het mentortraject. De mentoren van nlgroeit zijn ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Die het klappen van de zweep kennen. Ondernemers die weten wat jij meemaakt tijdens de groei van je bedrijf. Simpelweg omdat ze dat zelf ook hebben meegemaakt. Een mentor staat als raadgever naast je en is een perfecte sparringpartner. Je nlgroeit-mentor daagt je uit, ondersteunt, inspireert en helpt je om inzicht te creëren. Lees hier over de 6 stappen in een mentortraject.

Bekijk de mentoren met expertise op innovatie