24 januari 2017
  • Strategie
  • Strategie ontwikkeling
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

"Groeien kun je leren," aldus Koningin Máxima op jaarevent nlgroeit

"Groeien kun je leren. En daarvoor ben je nooit te oud. Of je nu net begint met je start-up, of al 45 jaar bezig bent ," sprak Hare Majesteit Koningin Máxima voor ruim 300 aanwezigen op 23 januari bij de start van het jaarevent van nlgroeit in de Fokker Terminal in Den Haag.

"Ruim 570.000 banen in ons land zijn te vinden bij bedrijven die 5 jaar geleden nog niet bestonden."

Koningin Máxima: "Ruim 570.000 banen in ons land zijn te vinden bij bedrijven die 5 jaar geleden nog niet bestonden. Dat is 15 procent van het totaal aantal banen in het MKB! Ondernemen is steeds meer een survival of the fittest. Wie zich het best weet aan te passen aan veranderingen, wint en kan ook in de toekomst winnen."

"Als iedereen twee of drie anderen helpt, dan gaan we echt een verschil maken!"

"Belangrijk zijn een ondernemende houding en coaching en begeleiding door mensen met ervaring. Daar is NLGroeit voor bedoeld. Als iedereen twee of drie anderen helpt, en zij helpen op hun beurt óók weer twee of drie collega's, dan gaan we echt een verschil maken!

Tijdens de feestelijke bijeenkomst maakten dagvoorzitters Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur Kamer van Koophandel en Kees de Jong, stuurgroep nlgroeit, samen met de gasten de eerste resultaten van de groeitest, de top 250 snelst groeiende bedrijven en de winnaar van de 'Gouden Groeier' bekend. Ook was het hét moment om stil te staan bij 1 jaar nlgroeit.

En bezoek de nlgroeit Facebookpagina voor een 'aftermovie' van het jaarevent.

Koningin Máxima en Harold Goddijn

 

Lees de volledige toespraak van Koningin Máxima.