20 mei 2020

De top 250 groeibedrijven 2020: Boekel AGF Horecagroothandel van Lycke van Boekel

Tijdens ons jaarevent op 4 maart, heeft matchmaker Angéle, onderneemster Lycke van Boekel geïnterviewd over haar mooie plek in de Top 250 groeibedrijven. Een plek om trots op te zijn. Anderhalve week na het jaarevent wordt door de overheid besloten dat onder andere de restaurants moeten sluiten, één van de maatregelingen ivm het coronavirus. Zeker  80 tot 90% van Lycke haar klanten zijn horecazaken.

Op dit moment is er nog veel onzeker in haar bedrijf. Lycke hoopt dat haar omzet stabiel blijft in plaats van een sterke groei voor 2020 zoals in eerste instantie was gesteld. Van Boekel AGF Groothandel heeft hun plannen voor de komende 3 jaar tijdelijk geparkeerd. Zodra er meer duidelijk is, kunnen zij deze plannen weer gaan oppakken. Doordat het veel rustiger is, kunnen zij beter voldoen aan de kernwaardes die voor Lycke zo belangrijk zijn, duurzaamheid, snelle levering en altijd bereikbaar zijn. Door pas op de plaats te maken kunnen zij nog beter voldoen deze waardes, dat wat Boekel AGF zo uniek maakt.     
 
De gouden tip van Lycke in het interview is nu misschien wel meer dan ooit op haar bedrijfsvoering van toepassing:
 
”Elke dag in kleine stapjes is een heel jaar één grote stap”. 
 
Lycke: “We hebben nu een grote stap teruggezet. Als er straks weer een stabiel punt is dan kunnen we terug naar het punt, elke dag in kleine stapjes is een heel jaar één grote stap. Nu gaan we op een aantal cruciale punten helaas niet vooruit. Wel heb ik er alle vertrouwen in dat we met ons geweldige team nu stabiliseren en straks weer kunnen doen waar we goed in zijn. Onze mooie en gezonden producten door heel Nederland leveren. Bekijk het interview waarin Lycke haar kijk op groei, haar visie en haar zelfvertrouwen deelt. Dit gaat haar zeker helpen om deze moeilijke periode door te komen.
De top 250 groeibedrijven 2020: Boekel AGF Horecagroothandel van Lycke van Boekel
De top 250 groeibedrijven 2020: Boekel AGF Horecagroothandel van Lycke van Boekel

Bedrijven in de Top 250 Groeibedrijven geven een compleet overzicht van de grootste groeiers in ons land. Zij zorgen voor meer banen en daar profiteert de hele economie van.