The Self-Made Summit 2020

Ben je klaar om maximaal geïnspireerd te worden en in één dag net zoveel te leren als je normaal gesproken in een half jaar werkervaring doet? Ga dan op 23 april 2020 naar The Self-Made Summit: hét carrière-event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei en inspiratie.

  • Datum 08 oktober 2021
  • Tijd 10:00 – 19:00
  • Locatie Pakhuis West, Amsterdam
Inschrijven

Leer van vrouwelijke rolmodellen

Bij The Self-Made Summit leer je van vrouwelijke rolmodellen. Vrouwen die net een stap verder zijn dan jijzelf, maar die ultiem inspireren en motiveren om jezelf te ontwikkelen, te doen waar je gelukkig van wordt en je carrière een boost te geven. 

“The Self-Made Summit is een investering voor elke werkende vrouw. Naast de mooie sprekers, mogelijkheden tot zelfontwikkeling en geweldige aankleding behoor je in een klap tot een community van vrouwen die overstromen van ambitie." Aranka van der Voorden 
 
Wat kun je verwachten?
● Een dynamisch programma met zakenvrouwen die opereren op het hoogste niveau.
● De mogelijkheid om in één dag zowel zakelijke als persoonlijke groei te bewerkstelligen.
● Een uitbreiding van mijn netwerk met zo’n 750 like-minded vrouwen.
● Lunch, plus: onbeperkt koffie, water & snacks.
● De optie om alle talks nog eens kosteloos online terug te kijken.
● Een goedgevulde goodiebag. 
 
Het event biedt vrouwelijke rolmodellen een podium, o.a. Claudia Zuiderwijk is spreker. Na jouw bezoek aan The Self-Made Summit ga je met een rugzak vol inspiratie, handvatten en nieuwe contacten naar huis. Je kunt de volgende stappen in je carrière zetten en samen zorgen we er voor dat de algemene positie van de vrouw in het zakelijke landschap groeit. 

Wil jij er ook bij zijn? nlgroeit biedt je een toegangskaartje aan met 15% korting! Gebruik bij aanmelding de code: KVKXSMS15

Mogelijk gemaakt door onze partners