Wil je ook een mentor?

Je bent een ambitieuze, serieuze ondernemer met 5 of meer medewerkers en een omzet van minimaal 1 miljoen? Vind dan de mentor die bij jou past.

 

Onze groeimentoren zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers die je verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling door hun waardevolle inzichten met je te delen. nlgroeit helpt ondernemers groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn.

 

Meld je eerst aan Bekijk onze mentoren

Gratis aanmelden

In het mentortraject staat jouw groeivraag centraal. Daarom vragen we altijd als eerste om een intakeformulier in te vullen en je groeivraag te formuleren. Wat wil je bespreken met je mentor? Waar loop jij op dit moment keihard tegenaan? Groeivragen zijn sterk afhankelijk van de fase van groei waarin je zit. Waar de ene ondernemer vragen heeft rond de marktontwikkeling en positionering van het bedrijf, worstelt de andere ondernemer met schaalbaarheid. Of misschien zit bij jou de crux bij het loslaten van de dagelijks gang van zaken en belangrijke taken delegeren aan een managementteam? 

Waar sta jij?